Home

  Profiel

  Diensten

  Portfolio

  Relaties

 

  Contact

  
 
 

Profiel:
Hierbij stellen wij u graag NKP Bouwbedrijf aan u voor. Gespecialiseerd in allround fitwerk, montage-, & bouwwerkzaamheden. De specifieke specialiteiten van NKP Bouwbedrijf kunt u terug vinden op onze pagina diensten.

Sinds 1996 werkzaam in de bouw en in 2008 als zelfstandige gaan opereren.

NKP Bouwbedrijf is begonnen met Timmerwerk & Klussen. De specialiteiten zijn inmiddels uitgebreid met Allround Pijpfitten, Montage-, Installatie techniek, Metaalbewerking en nog meer.
Bedrijfsgegevens:

Naam :

NKP Bouwbedrijf
Adres : Stedumhof 16
Postcode : 6835 ME
Woonplaats : Arnhem
Mobiel : 06 - 29 09 92 97
E-mail : info@nkpbouwbedrijf.nl
Website: www.nkpbouwbedrijf.nl
KVK nr. : 09178029
Inmiddels is "NKP Bouwbedrijf" uitgegroeid tot een solide bedrijf met een team van deskundige en enthousiaste medewerkers en een netwerk van betrouwbare partners.
NKP Bouwbedrijf is door de verscheidenheid in aanwezige disciplines als Allround Fitten, Montage-, & Installatie techniek, Allround Bouwwerkzaamheden (totaal overzicht zie diensten). Is NKP Bouwbedrijf in staat om een totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van Bouwen, Fitten, Timmeren, Montage, Klussen, Slopen, Ontruimen, Opruimen etc. en bij behorende techniek.

Dit betekent dat onze diensten en producten op elkaar afgestemd zijn, doeltreffend én betaalbaar zijn. De centrale doelstelling hierbij is dat de door ons geboden producten & diensten bijdragen in uw portemonnee en voldoen aan uw wensen...
Met extra aandacht en zorg investeren wij continu in de relatie met onze opdrachtgevers. Met service en kwaliteit gaan wij voor een lange termijn relatie met u, niet de eenmalige transactie.

NKP Bouwbedrijf heeft haar producten & diensten gespecialiseerd voor het Bedrijven en Particulieren.
Het is mogelijk om NKP Bouwbedrijf in te huren op basis van verschillende contractvarianten.
Mocht u interesse in een of meerdere van onze diensten hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag met u een afspraak, om in een geheel vrijblijvend gesprek te bekijken of een of meerdere van onze diensten uw en/of uw onderneming kunnen ondersteunen.
Voor meer informatie over tarieven en contractvarianten kunt u vrijblijvend contact opnemen met
NKP Bouwbedrijf.
 
 
 
NKP Bouwbedrijf!
Last Update
Total Make Over

De hele look is aangepast. De site is nog niet geheel af. Er zijn nog wat kleine dingen die gedaan moeten worden.  Sorry voor dit ongemak..

huisstijl, visitekaartje,reclame etc...
 
     
         
ARCHIEF   CATERGORIE   PAGINA'S

2012
2013
 
Montage
Pijpfitten
Timmerwerk
 
Diensten
Mailingen

Portfolio
Profiel

Relaties

Contact
OVERIGE

Algemene Voorwaarden
Werkwijze
 

Copyright by NKP Bouwbedrijf.
All Rights Reserved.


Website Created by NKP Web Design!!

Free counter and web stats